Restorāns 3

„Restorāns 3” zīmols ir veidojies vairāku gadu laikā. Zīmola pimssākums meklējams 3 pavāru restorānā „Tam labam būs augt”, ko 2011.gadā izveidoja pazīstamie pavāri Mārtiņš Sirmais un Ēriks Dreibants kopā ar domubiedru grupu.

Kad gatavojam ēst, mūsu domas raisās šādi: 

ēdienos arvien vairāk lietojam dabas dotās veltes, kuru augšanas procesos nav iejaucies cilvēks un industrializācija;
izmantojot dabas veltes, ievērojam liegumus un samērību, lai dabā uzturētu daudzveidību;
ar pastiprinātu vērību izvēlamies tos produktus, kuru sertifikātos ir norādes uz principiem, kas apstiprina produktu izcelsmi atbilstoši atbildīgas audzēšanas un zvejas normām;
gatavojam ēdienus tā, lai produkti tiktu izmantoti no mēles līdz astei;
sadarbojamies ar dabas pazinējiem, lai vēlreiz atklātu un iepazītu mūsu reģionam raksturīgās un unikālās dabas garšas, kas ēdienus padara mūsdienīgus;
kopīgi dalāmies domās un darbos, lai mūsu bērniem šo zemi atstātu labāku, nekā to saņēmām mēs.

Zāle ZEME 1. stāvā

Pasniedzam īpašos dienas piedāvājumus un à la carte, kurā Jūs atradīsiet ēdienus no dabas dotām veltēm un no zemnieku saimniecībām, kas saudzīgas pret dabu,

bet brīvdienā no plkst. 11:00 līdz 16:00 — VĒLĀS BRĪVDIENU BROKASTIS.

Zāle DEBESS  2. stāvā

Atvērta vakarā no plkst. 18.00 no otrdienas līdz sestdienai un tajā pasniedzam īpašas GARDĒŽU ĒDIENKARTES:

DARBA LAIKS:

ZĀLE ZEME 1. STĀVĀ

Pirmdiena – Piektdiena 12:00 – 23:00

Sestdiena – Svētdiena 11:00 – 23:00 (Vēlās brokastis 11:00 – 16:00)

ZĀLE DEBESS 2. STĀVĀ

Otrdiena – Sestdiena 18:00 – 23:00

 

Restorāna šefpavāri

Juris Dukaļskis & Ēriks Dreibants

Partners