Fazenda

Balstīts uz labām tradīcijām, draudzību, vietējo produktu maksimālu izmantošanu, restorāns ik dienu piedāvā garšīgu ēdienu, lieliskus vīnus, vietējās tējas un pašceptu maizi.

Pirmo reizi restorāns "Fazenda" savas durvis vēra 2010.gadā. Restorāna rašanās stāsts gan ir senāks, jau pirms 20 gadiem satikās divi draugi un nolēma dibināt jaunu konditoreju. Šobrīd šī ideja ir izaugusi un priecē apmeklētājus ar lielisku restorānu Siguldā.

 

Neizgaistošās tradīcijas

Balstīts uz labām tradīcijām, draudzību, vietējo produktu maksimālu izmantošanu, restorāns ik dienu piedāvā garšīgu ēdienu, lieliskus vīnus, vietējās tējas un pašceptu maizi.

Pavisam īpašs ir restorāna interjers, kur veiksmīgi sajaucas vidusjūras valstu lauku šarms ar latviskiem elementiem. Neatņemama restorāna sastāvdaļa ir māju sajūta – garša, telpa un tradīcija.

Partners